ΙΝΤΕΡΝΕΤ

Η σημασία του τίτλου μιας ιστοσελίδας στο SEO

SEO-ETAIREIA

Ψάχνετε έναν γρήγορο τρόπο να βελτιώσετε την κατάταξή σας στις μηχανές αναζήτησης; Ρίξτε μια ματιά στον τίτλο της ιστοσελίδας σας. Το title tag είναι το κείμενο που εμφανίζεται στο παράθυρο του browser σας. Τα title tags είναι τα πιο σημαντικά tags κάθε ιστοσελίδας.

Για τις περισσότερες μηχανές αναζήτησης το μέγιστο μήκος του τίτλου που εμφανίζεται είναι μεταξύ 60-70 χαρακτήρες. Εάν ο τίτλος της σελίδας σας είναι πάνω από 70 χαρακτήρες τότε θα αποκοπεί ένα μέρος του με αποτέλεσμα να φαίνονται μόνο οι πρώτοι 70 χαρακτήρες στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης.

Τα spiders των μηχανών αναζήτησης χρησιμοποιούν τα title tags σαν την κύρια πηγή ώστε να καθορίσουν το αντικείμενο που πραγματεύεται η συγκεκριμένη σελίδα. Αυτός είναι ο κύριος λόγος για τον οποίον πρέπει να χρησιμοποιείτε τις λέξεις κλειδιά που έχετε στοχεύσει στον τίτλο της σελίδας σας και όσο το δυνατόν πιο κοντά στην αρχή του τίτλου. Θυμηθείτε πως το κείμενο του τίτλου είναι αυτό το οποίο θα εμφανιστεί στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης ως το link το οποίο θα πατήσει ο κάθε ενδιαφερόμενος. Στην πραγματικότητα απλά φτιάχνοντας τον τίτλο μιας σελίδας θα δείτε πολύ συχνά μεγάλες αλλαγές στα rankings σας.

Θυμηθείτε να δημιουργείτε μοναδικούς τίτλους για κάθε σελίδα τoυ ιστοχώρου σας οι οποίοι είναι σχετικοί με το περιεχόμενο της σελίδας. Επίσης μην φορτώνετε την σελίδα σας με περιττές ή επαναλαμβανόμενες λέξεις. Έστω και εάν η αρχική σελίδα σας εμφανίζεται στα αποτελέσματα αναζήτησης με 20-30 διαφορετικές λέξεις, μόνο δύο ή τρεις από αυτές θα πρέπει να συμπεριλαμβάνονται στον τίτλο σας.

Θα πρέπει γενικά να πάρετε πιο σοβαρά το SEO της ιστοσελίδας σας και να ζητήσετε μια συμβουλή από έναν έμπειρο ειδικό.

Δείτε περισσότερα:

 

 

avatar

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Είμαι μια μοναδική δημοσιογράφος- blogger, σκέτο πολυεργαλείο!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *