ΣΕΞ

Ποιος είναι ο μαγικός τρόπος για να σας ζητήσει σε γάμο; – Έρωτας και Σχέσεις

Ποιος είναι ο μαγικός τρόπος για να σας ζητήσει σε γάμο; - Έρωτας και Σχέσεις


Έχετε σχέση χρόνια και θέλετε να ντυθείτε νυφούλα κάποια στιγμή αλλά δεν θέλετε να πιέζετε καταστάσεις; Υπάρχουν και εκείνες οι γυναίκες βέβαια που ονειρεύονται να ντυθούν νυφούλες από την παιδική τους ηλικία! Ποιος είναι ο μαγικός τρόπος που θα τον κάνετε να σας ζητήσει σε γάμο;

Το πώς να σε ζητήσει σε γάμο είναι μια ερώτηση που την έχουμε όλες μας στο μυαλό μας όταν περνάει ο καιρός που είμαστε με έναν άντρα αλλά αυτός διστάζει να μας ζητήσει σε γάμο. Βέβαια υπάρχουν και σημάδια ότι η σχέση σας έχει τελειώσει και καλό θα ήταν να τα διαβάσετε πριν προχωρήσετε παρακάτω..

Κακά τα ψέματα ο γάμος είναι βαθιά χαραγμένος στο DNA των Ελληνίδων και όλες μας από μικρές ακούμε τις μαμάδες και τις γιαγιάδες μας να μας μεγαλώνουν με σκοπό να παντρευτούμε ένα καλό παιδί και να δημιουργήσουμε οικογένεια. Έτσι είναι λογικό και εσύ να κάνεις κάθε φορά που δημιουργείς μια σχέση η οποία πηγαίνει καλά και έχει ομαλή εξέλιξη στο χρόνο να αρχίζεις να κάνεις σκέψεις για γάμο αλλά και να σκέφτεσαι πώς να σε ζητήσει σε γάμο.

Οι άντρες σε αντίθεση με εμάς τις γυναίκες δεν αποφασίζουν εύκολα να προχωρήσουν σε γάμο πόσο μάλλον να μας κάνουν πρόταση γάμου. Ένας άντρας τρομάζει πολύ στην ιδέα του γάμου και αυτό γιατί του δημιουργεί άγχος η δημιουργία οικογένειας και ευθύνες. Άλλωστε για έναν άντρα η πρόταση γάμου αυτομάτως σημαίνει και η απόκτηση ενός παιδιού η οποία τον αγχώνει αλλά και του δημιουργεί περισσότερες ευθύνες.

Ο σύντροφός σου λοιπόν μην σου περνάει από το μυαλό ότι δεν θέλει να σε παντρευτεί. Απλά διστάζει να σε ζητήσει σε γάμο άρα εσύ θα πρέπει ως γυναίκα να δημιουργήσεις το σωστό περιβάλλον μέσα στη σχέση το οποία θα τον κάνει να νιώσει ασφάλεια, να μην έχει άγχος και φυσικά θα πρέπει να τον κάνεις να καταλάβει ότι είσαι εκείνη η μοναδική και ιδανική γυναίκα για να μοιραστεί όλη την υπόλοιπη ζωή του μαζί σου. Άρα το πώς να σε ζητήσει σε γάμο εξαρτάται αποκλειστικά από εσένα.

Σε αυτό το άρθρο λοιπόν θα σου πούμε τους τρόπους με τους οποίους θα τον κάνεις σταδιακά να σε ζητήσει σε γάμο. Άλλωστε μην ξεχνάς ότι σε μια σχέση το μυαλό είναι η γυναίκα και η πράξη ο άντρας. Ο υποκινητής λοιπόν των αποφάσεων είσαι εσύ και εσύ θα πρέπει να ξέρεις πώς να σε ζητήσει σε γάμο έτσι ώστε να τον κάνεις να το πράξει.

Όλα είναι θέμα σωστής στρατηγικής και αυτό είναι κάτι που πρέπει να το βάλεις καλά στο μυαλό σου εάν θέλεις να κάνεις τον σύντροφό σου να σε ζητήσει σε γάμο. Φυσικά με τον όρο στρατηγική δεν εννοούμε σε καμία περίπτωση ότι πρέπει να το δεις σαν παιχνίδι με έπαθλο την πρόταση γάμου από τον σύντροφό σου απλά να δεις την όλη διαδικασία από την αρχή της σχέσης έως την ημέρα της πρότασης γάμου με σοβαρότητα και με ειλικρινείς στοχευμένες και σίγουρες κινήσεις που θα φέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Αυτά λοιπόν που ακολουθούν είναι όσα πρέπει να κάνεις για να καταφέρεις να σε ζητήσει σε γάμο ο καλός σου.

Δείτε τους τρόπους στρατηγικής:

Να είσαι πιστή και σοβαρή

Εάν είσαι από τις γυναίκες που φλερτάρει ή θέλει να κάνει συνεχώς τον σύντροφό της να ζηλεύει για να ανεβάζει την αυτοπεποίθηση της σου λέμε από τώρα ότι αυτή σου η τακτική έχει κάνει τον σύντροφο σου να μην σκέφτεται όχι μόνο τον γάμο αλλά να μην βλέπει την σχέση σας ούτε καν πολύ σοβαρά. Όπως καταλαβαίνεις δεν μπορεί εσύ να σπας το κεφάλι σου για το πώς να σε ζητήσει σε γάμο και παράλληλα να θέλεις επιβεβαίωση τόσο προσωπική όσο και από τον σύντροφό σου. Κανένας άντρας δεν θα παντρευτεί ποτέ μια γυναίκα που παίζει το μάτι της, φλερτάρει ή είναι αρκετά ανοικτή ως χαρακτήρας με όλους τους άντρες. Άλλωστε οι άντρες παντρεύονται γυναίκες που εμπιστεύονται και φυσικά που τους εμπνέουν σιγουριά και όχι συνεχή αμφιβολία και φόβο.

Να είσαι ευγενική με τους άντρες

Για να τον κάνεις να σε θαυμάζει και άρα για να μην δυσκολέψεις άθελα σου την απόφαση του για το πώς να σε ζητήσει σε γάμο θα πρέπει να τον κάνεις να καταλάβει ότι η κοπέλα του, εσύ δηλαδή, σέβεται και θαυμάζει τους άντρες. Κανένας άντρας δεν θέλει να παντρευτεί μια γυναίκα με απωθημένα, κόμπλεξ και άσχημα αισθήματα για τους άντρες. Ότι και εάν έχεις περάσει από άλλους άντρες στο παρελθόν το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να το αφήσεις στο παρελθόν εκεί που ανήκει δηλαδή. Οι άντρες ελκύονται και εντυπωσιάζονται πάρα πολύ από τις γυναίκες που θεωρούν σημαντικούς τους άντρες αλλά και στηρίζονται φαινομενικά σε αυτούς. Θα πρέπει λοιπόν να κάνεις τον σύντροφό σου να καταλάβει ότι εσύ εκτιμάς, αγαπάς και σέβεσαι το αντρικό φύλλο και σε καμία περίπτωση δεν μισείς ή είσαι εχθρική με τους άντρες.

Να είσαι ευγενική με την οικογένεια και τους φίλους του

Δεν γίνεται να σκέφτεσαι πώς να σε ζητήσει σε γάμο και ταυτόχρονα να μην σέβεσαι τους γονείς τους ή να μην εκτιμάς τους φίλους του. Μην ξεχνάς ότι για έναν άντρα οι γονείς όπως και οι φίλοι του είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι στη ζωή του και φυσικά η άποψη τους για εσένα μπορεί να καθορίσει ολόκληρη την σχέση σας. Εάν θέλεις να σε ζητήσει σε γάμο θα πρέπει να σέβεσαι και να είσαι ευγενική με την οικογένεια του αλλά και να δείχνεις ότι συμπαθείς τους φίλους του. Επίσης θα πρέπει να μην γκρινιάζεις όταν συναντάει τους φίλους του αλλά και να τον αφήνεις να βλέπει τους γονείς του όποτε και όσο θέλει. Θα πρέπει με λίγα λόγια να μην τον καταπιέζεις και να του αφήνεις χρόνο και χώρο για να κάνει άλλωστε και αυτός το ίδιο με εσένα.

Να είσαι περιποιητική και να τον φροντίζεις

Κανένας άντρας δεν θα παντρευτεί ποτέ μια γυναίκα που δεν είναι νοικοκυρά. Κακά τα ψέματα όλοι οι άντρες έχουν ως πρότυπο τις μαμάδες τους. Φυσικά δεν εννοούμε να είσαι δούλα και υπηρέτρια του αλλά να τον φροντίζεις. Να έχεις καθαρό το σπίτι να φτιάχνεις κανένα φαγητό, να προσέχεις τον προσωπικό σας χώρο και να κάνεις πράγματα που δείχνουν φροντίδα και αγάπη.

3+1 μυστικά για να ανανεώσεις μια σχέση που περνάει κρίση!

Σχέση έρωτας

Μπορεί να περνάς κρίση στην σχέση σου αλλά σκέψου ότι δεν είσαι η μόνη! Δεν πάτε για διάλυση αλλά έχετε κάπως βαλτώσει. Να λείπουν τα άγχη. Υπάρχουν τρόποι να ανανεώσετε το in a relationship αρκεί να το προσπαθήσετε από κοινού….

Το κινητό στο αθόρυβο

Φτάνει βρε πουλάκι μου με το κινητό. Δε φτάνουν οι 8+ ώρες που δουλεύεις μπροστά από μία οθόνη; Όταν βρίσκεστε μαζί στο σπίτι δεν είναι ανάγκη να ανανεώσεις 24 φορές το timeline για να δεις αν η Kim Kardashian ανέβασε φωτογραφία. Άφησέ το στο αθόρυβο και ζήτα από το αμόρε σου να κάνει το ίδιο.

Μιλήστε

Σχέση έρωτας

Επικοινωνία. Μιλήστε χωρίς να ντρέπεστε. Τα προβλήματα δε λύνονται με τρίψιμο λυχναριού και κερί στην Παναγία τη Χοζοβιώτισσα. Ό,τι νιώθεις πες το, ακόμα κι αν αυτό δυσαρεστήσει. Κι αφού μιλήσεις, μάθε να ακούς και να κατανοείς.

Ραντεβού, όπως παλιά

Θυμηθείτε τι σας έκανε να ερωτευτείτε και τι κάνατε εκείνες τις πρώτες φορές που κλείνατε ραντεβού. Κανονίστε μία ημέρα της εβδομάδας να πηγαίνετε για φαγητό, ποτό, σινεμά, θέατρο. Η ρουτίνα της καθημερινότητας θα είναι πάντα εκεί, τα μικρά χαρούμενα διαλείμματα θα σας κάνουν να βρείτε τη χαμένη σπίθα.

Το πολύ μαζί βλάπτει

Και όλη την ώρα κολλημένοι δεν ωφελεί. Αγαπιέστε αλλά χρειάζεται κι ο καθένας τον προσωπικό του χώρο και χρόνο. Το «έσονται οι δύο εις σάρκα μία» θα σας οδηγήσει με μαθηματική ακρίβεια στο χωρισμό.Source link

avatar

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Είμαι μια μοναδική δημοσιογράφος- blogger, σκέτο πολυεργαλείο!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *